Saturday, August 30, 2008

Heren



Het gaat nog niet zo voorspoedig allemaal, het herstel. We zijn de afgelopen week wat aan het dokteren geweest. Een keer of wat naar de huisarts vanwege enkele complicaties, een vervroegd bezoek aan de cardioloog vanwege hartritmestoornissen, na 's nachts de dokter aan het bed te hebben gehad en gisteren naar de chirurg vanwege een ontstoken been. Het been waar de ader voor de bypasses is uitgehaald en hetzelfde been waar een hernia vervelend blijft opspelen.
Zo'n beeld op de wc-deur laat je dan weer even glimlachen!

Saturday, August 16, 2008

Weer thuis!



Bedankt voor al jullie goede wensen!
Manlief zit weer lekker thuis op de bank. Nou ja, niet echt lekker, want een forse hernia is al een poosje zijn deel en steekt met kop en schouders boven de pijn van zijn gespleten borstbeen uit. Dit belemmert daardoor het uitzicht op een goede revalidatie. Toch vindt hij het uiteraard heerlijk om weer thuis te zijn en op jullie verzoek daarom een, tussen de pijnlijke periodes in, vrolijk lachende echtelief! Wij slaan ons hier ook wel weer doorheen!

Thursday, August 14, 2008

Intensive Care





Straks, vrijdag, komt mijn lief gelukkig weer thuis! Binnen 24 uur is hij twee keer geopereerd aan zijn hart. De eerste keer gepland, voor een nieuwe hartklep en 4 bypasses. De tweede keer omdat hij een nabloeding had. Deze foto's heb ik gemaakt toen hij slapende werd gehouden na de eerste operatie.