Friday, November 25, 2016

In en rond onze caravan: Op de plaats rust #8





Frankrijk, Normandie, Yport, 1 mei 2006: Camping Le Rivage

Frankrijk, Normandie, Yport, 5 mei 2006: Camping Le Rivage

Dit was de tweede camping die we aandeden in onze allereerste vakantie met een caravan, de in december 2005 aangeschafte Eriba Triton uit 2001. wat ik me vooral herinner was het grandioze uitzicht! Het sanitair was op deze terrassencamping een eindje naar beneden, via een trapje. Als je het pad verder afliep kwam je beneden bij het dorpje en het kiezelstrand uit, waar wat kleine vissersboten lagen.  

De foto's hieronder zijn gemaakt tijdens een eerste overnachting, ergens in de buurt van Yvetot. Een heerlijk en zonnig begin van de meivakantie in Frankrijk! waarom die mensen met het campertje zo dicht bij ons kwamen staan, terwijl er rondom plaats genoeg was, is een raadsel gebleven. 




Monday, November 14, 2016

In en rond onze caravan: Blik naar buiten #7

Ierland, 27 juli 2007: camping?
Geen idee meer welke camping dit was. Zie ook: https://riakock.blogspot.nl/2016/03/in-en-rond-onze-caravan-op-de-plaats_20.html Het was in elk geval aan de westkust, aan de Atlantische Oceaan en het uitzicht was fantastisch!
Wellicht heb ik, ik ben een echte bewaarster, nog ergens folders van deze vakantie liggen en kom ik er zo achter. Dat wordt zoeken en eindelijk eens opruimen, want ik kan momenteel niet veel meer vinden!

Zo jammer dat ik niet altijd op zijn minst namen van campings en verblijfplaatsen vermeld heb in mijn Logboek...