Wednesday, April 26, 2017

In en rond onze caravan: Op de plaats rust #12

Meivakantie 2015. 
Op 30 april vertrokken van Tanner Farm Park in Kent en via Hastings naar  de volgende camping gereden. Deze bevond zich in Westham, slechts 1 uur 30 min. verderop, maar in een totaal andere omgeving. De camping lag tussen het spoor en een aantal autobedrijven, niet zo landelijk dus als we hadden gedacht. We hadden gebeld en hier gereserveerd, omdat Bank Holiday eraan kwam. 
Het was de eerste dag (vrijdag) wat lawaaierig, maar verder was het een redelijk rustige camping. Door de velden zou je naar zee kunnen lopen, maar dat hebben we niet gedaan. Er was een soort van kinderboederijtje met wat dieren. Toen wij hier waren stond er een behoorlijk harde wind.

GB, Westham, 30-04-2015: Fairfields Farm Caravan & Camping

De volgende camping was weer in Kent, maar meer naar het oosten en dichter bij zee. Veel bomen, dus wat beschutting tegen de nog steeds harde wind. Aandacht voor wildlife met insectenhotels etc. Er lag een weg vlakbij, maar daar hadden we geen last van, het was redelijk rustig op de momenten dat we op de camping waren. We stonden hier 4 nachten, er was voor ons genoeg te beleven in dit deel van Kent. We hadden nog wel langer willen blijven, maar er moest nog gewerkt worden!




GB, Birchington, -5-05-2015: Keats Farm Quex Park


No comments: