Wednesday, February 22, 2017

In en rond onze caravan: Op de plaats rust #11

Na heel wat jaren alleen nog maar naar Frankrijk te zijn gegaan in het voorjaar, omdat we door mijn werk afhankelijk waren van de schoolvakanties en niet in de drukke, dure en warme maanden juli of augustus wilden, besloten we in 2010 toch een keer op pad te gaan zonder vooraf een boot te moeten boeken. We wilden ook een paar dagen op bezoek bij de zus van W. die met haar Engelse vriend op een (brede) kanaalboot woont in de buurt van de Lot.
Onze eerste overnachting was op een camping Municipal in het departement Cher, in de regio Centre. Die avond zagen we eerst veel mensen richting van de televisiezaal lopen - voor de EK voetbal bleek later - om later in het donker weer verslagen terug te keren. Het moge duidelijk zijn dat wij niets met voetbal hebben! Voor een enkele nacht was dit een prima camping.


Frankrijk, Saint Armand Montrond, 11-07-2010: Camping Municipal La Roche



Schone slaper


De volgende dag reden we door naar een camping aan de Tarn, niet ver van Millau. Het was behoorlijk warm, maar we hadden genoeg schaduw, een vereiste voor onze witte lijven! We hadden niet gereserveerd en was gelukkig nog een plekje vrij geweest, vlak bij de rivier, met prachtig uitzicht op de overkant.

Frankrijk, Riviere-sur-Tarn, 13--7-2010




No comments: