Friday, February 23, 2007

Het oog wil ook wat (2)


Ditmaal een close-up van een kunstwerk van Ylonka (of was het nou toch Ylona?). Ik vind het in ieder geval beelschoon! Voor in de serie ga ik denk ik het volledige beeld gebruiken, dat sluit beter aan bij mijn verhaal. Laat ik hier ook nog zien, even geduld.

2 comments:

Anonymous said...

Ria als ik eerlijk mag zijn moet ik toegeven dat geen van de twee foto's me kunnen bekoren, ik mis er iets in, niet omdat ze onschep zijn want ik vermoed dat je dat met bedachte rade hebt gedaan in de vorige foto.
De sfeer die je, denk ik, wil oproepen komt niet tot haar recht en ik denk dat de het in de eerste foto door de kleur komt en in de tweede foto (deze posting) weet ik het niet, ik heb het daar moelijk met de raster die mijn inziens de ingetogen blik van het werk ongedaan maakt, is dat in realiteit ook zo?

In elk geval heb ik hier een lange reactie neergeschreven (dat doe ik niet vaak) en dat zegt veel hé!
Benieuwd naar je volgende foto's!

Ria Kock said...

@mj: natuurlijk mag je eerlijk zijn, graag zelfs! Ik schiet de plank wel eens mis, maar deze blogsite is tenslotte bedoeld om interactie te krijgen. Met name voor de academie, maar ik ben ook blij met serieuze reacties van buiten! Ik zal een blogje aan het antwoord wijden.