Sunday, January 21, 2018

In en rond onze caravan: Blik naar buiten #13

Zomervakantie 14/7 t/m 5/8 2006, Zuid-Engeland. 

Eerste vakantie zonder onze zoon! J. ging met een paar andere bestuursleden van de jongerenafdeling van de NCV (Nederlandse Coeliakie Vereniging) voor een week naar Barcelona. Glutenvrij moeten eten zou nu gelukkig geen probleem zijn.





Dit is kennelijk de enige foto die ik deze vakantie door het raam heb genomen. De naam van de camping heb ik helaas niet genoteerd, maar het was ergens in de buurt van Glastonbury. We hadden al een paar keer onze neus gestoten omdat de campings die we uitgezocht hadden helemaal bezet waren. De beheerder van de laatste volgeboekte camping had voor ons gebeld en zodoende waren we op deze landelijk gelegen plek terechtgekomen, via een aantal smalle weggetjes. Het bleek dat deze camping geen vergunning had voor caravans, maar we mochten hier toch staan, omdat het maar een kleintje was. We werden wel ergens achteraf neergezet, zodat we van de weg af niet te zien waren! Er was een enorm groot veld met tenten en vouwwagens langs de kanten en dan nog een iets kleiner veld met een soort slurf achteraan, waar wij "verstopt" werden.  Electra ontbrak, maar dat losten we op door onze auto met de caravan te verbinden. 


Klein probleem was wel dat de bijna volle wc hier niet geleegd kon worden, maar daar kwamen we ook wel overheen. Het was de eerste camping waar we ooit op stonden waar je verplicht op je plaats moest afwassen, vanwege de beperkte riolering die ze hadden die dus geen afwasmiddel aankon! 

No comments: