Monday, January 15, 2007

Uitsnede of niet

En nu is het zaak om de juiste uitsnede te bepalen. Ik ga er eerst nog maar eens een nachtje over slapen, hoewel ik denk dat als het dan een uitsnede wordt, de bovenste foto waarschijnlijk het beste uit de verf komt. Ik vind de plooien van de jas alleen zo mooi...En nu ik er toch op doorga, de oorspronkelijke foto heeft 't voor mij ook nog steeds, de andere hand die naar de penselen reikt, de hele houding. Ik ben nog niet geheel overtuigd.






3 comments:

Ina said...

Voor mij is het de bovenste. In eerste instantie bijna een zoekplaatje, door de hand in ongewone houding. En daarna wordt het, als ik door heb dat het een verfjas betreft, toch zeker een 'actieve' foto. Erg geslaagd.

Anonymous said...

Mij lijkt de uitsnede het beste, maar dan in een context met andere foto's. Als alleenstaande foto niet echt bruikbaar vind ik. Al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat ik het niet echt goed kan beoordelen omdat de getoonde kwaliteit hier niet zo goed is.

Streng maar rechtvaardig.
fotogroetjes
MJ

Ria Kock said...

Ik ben er nog eens goed naar gaan kijken en bedank jullie voor het meedenken. Het is idd. de bedoeling dat de foto in een serie wordt opgenomen en zijn context dan krijgt van andere foto's. De kwaliteit is hier zeker niet optimaal.